Bli lisensiert personlig trener på to uker med DS Trademark. Fra 12 495 kr. Spar opptil 66%.

Høydepunkter
  • Intensivkurs
  • Inkluderer kursmateriale, samt diplom og internasjonal lisens ved bestått eksamen
  • Verktøy for å starte for deg selv - begynn å jobbe rett etter endt utdanning
  • DS Personal Training School er sertifisert av EHFA (European Health & Fitness Association)
Vilkår
Gyldighet: Kurs vil foregå i perioden mellom 12.05.2014 - 01.06.2014.
Kupong: Kun 1 per person. Kan kjøpe 3 i tillegg som gave.
Bestilling: Kurs må reserveres senest 2 uker før på david@dstrademark.se. Oppgi sikkerhetskode. Ta med utskrift av kupong ved oppmøte.
Opprinnelige verdier: Originalverdi verifisert 14.04.2014.
Se vilkår som gjelder alle dealer.

I denne tidsalderen, hvor sofasittingens og tastaturtastingens popularitet har økt såpass at deres inntreden som grener i et fremtidig OL virker skremmende sannsynlig, så er det inderlig godt at det finnes personlige trenere i skinnende spandexshorts som heroisk redder sofasliterne ut av sitt putedekte fangenskap. Dagens Groupon er PT-utdanning.

  • PT-utdanning. Originalpris 36 500 kr. Grouponpris 12 495 kr.

Den første uken har du lærerstyrt undervisning man-lør 09.30-15.30. Søndag er viet til selvstudium. Den andre uken du har lærerstyrt undervisning man-fre 09.30-15.30. På lørdag forbereder du deg til eksamen. Eksamen avlegges på søndagen kl. 09.30 til 15.30.

Opplæringen foregår med erfarne lærere som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. PT-programmet omfatter elementer som anatomi og fysiologi, rehab/stretching, styrketrening og mental trening. Til og med salg og markedsføring inngår i opplæringen for å gi gode hjelpemidler til å starte sin egen virksomhet som en personlig trener.

Når du har bestått eksamen får du et diplom og internasjonal lisens slik at du kan begynne å jobbe som personlig trener.

Mer om DS Trademark

DS Personal Training School har samlet et sterkt internasjonalt team med mål om å kunne tilby PT utdanning på topp nivå. Etterspørselen etter personlig trening og trenere er større enn noensinne, og med en utdanning fra DS kan man ta sin karrière i fitnessindustrien til nye høyder.

Visste du at...

NASA bruker filmen 'Armageddon' som en del av sin undervisning?

DS Personal Training School
A
Aslakveien 28 Oslo 0753 
Få veibeskrivelse»