1 ukes rundtur for 1 person i Kappadokia eller Lykia i Tyrkia, med overnatting på 4 og 5-stjerners hoteller med 67% rabatt. Betal kun 599 kr nå, resten i 3 avdrag. Totalt 4990 kr. (Verdi 11990 kr) Kjøp så mange du vil!

Gi som gave
1 kjøpt

Kort fortalt

 • Valg mellom 2 rundturer i Tyrkia:
 • Alt. 1: Èn ukes rundtur i Kappadokia med overnatting på 4 og 5-stjerners hoteller for 1 person, avreise 1. april, retur 8 April, 2012, til og fra Haugesund lufthavn Karmøy
 • Alt. 2: ÈN ukes rundtur i Lykia med overnatting på 4 og 5-stjerners hotell for 1 person, avreise avreise 1. april, retur 8 april, 2012, til og fra Haugesund lufthavn Karmøy
 • Få se historiske steder som Antalya by, Alanya, Akseki, Beysehir, Konya, Kapadokia, Belek, Pamukkale, Tavas, Kusadasi og Ephesus
 • Turguide under hele rundreisen
 • Busstransport t/r Antalya Airport - hotellet samt transport/sightseeing under oppholdet
 • Fly tur/retur Haugesund lufthavn Karmøy, inkludert 20 kg baggasje
 • Betal 599 kr som første av 3 avdrag, eller betal hele summen ved bestilling hos Go Syden

Vilkår

 • Kupongen er gyldig i 3 måneder
 • Begrenset antall kuponger tilgjengelig.
 • Kupongen er kun gyldig på valgt avreisedato.
 • Kunden har 14 dagers angrefrist hos Groupon. Utover dette må Go Syden kontaktes
 • Kunden må kontakte Go Syden for bestilling
 • Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt
 • Du kan benytte deg av tilbudet så mange ganger du vil, men kun bruke EN kupong av gangen
 • Husk å alltid oppgi at du har en Groupon ved bestilling hos tilbyder

Tyrkia er et av få europeiske land som fortsatt innehar litt av den gamle mystikken rundt seg. Del av Europa, men tilhører fortsatt Midtøsten og det Asiatiske kontinentet. Landets rike historie strekker seg langt tilbake i tid. Det er her oldtidsriker som Hettitterriket, Frygia, Lydia lå og hvor Brad Pitt slo løs i Troja. Aleksander den Store erobret disse landområdene i århundrene før Kristi Fødsel, og den romerske keiseren Konstantin den Store flyttet Romerrikets hovedstad til Konstantinopel 330 år e.kr.

Med dagens Groupon har du sjansen til å få en rundtur til historiske steder, og se sammensmeltningen mellom nytt og gammel i dagens Tyrkia:

Du får velge mellom 2 alternativer:

Alt. 1: Få 1 ukes rundtur i Kappadokia med overnatting på 4 og 5-stjerners hoteller for 1 person til Antalya by, Alanya, Akseki, Beysehir, Konya og Kapadokia levert av Gosyden. Spar 6991 kr!

Du får en rundtur i det sørlige Tyrkia med overnattinger på 4 og 5-stjerners hoteller. Du blir tatt vare på hele veien, og får busstransport til og ifra flyplassen i Antalya, samt turbuss under hele oppholdet.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Du får besøke historiske steder som Antalya by, Alanya, Akseki, Beysehir, Konya og Kapadokya. Alle billetter og entreen til historiske og kulturelle steder er inkludert i turen din. Du går også besøke noen av de største shoppingsentre i området hvor gull, skinn, håndlagde tyrkiske tepper og tekstiler for en billig penge står høyt i kurs. Det er også mulig å kjøpe ekstra utflukter nesten hver dag på reisen.

For mer informasjon om rundturen, se http://gotyrkia.no/kapadokya.aspx

Alt. 2: Få 1 ukes rundtur i Lykia med overnatting på 4 og 5-stjerners hoteller for 1 person til historiske steder som Belek, Antalya by, Pamukkale, Tavas, Kusadasi og Ephesus med Go Syden.

Du får en rundtur i det sørlige Tyrkia, med busstransport til og ifra flyplassen i Antalya, samt turbuss under hele oppholdet. Du får besøke historiske og kulturelle steder som Pamukkale, Ephesus og Jomfru Marias hus ikke langt fra Izmir. Også her får du besøke noen av de største shoppingsentre i området hvor gull, skinn, håndlagde tyrkiske tepper og tekstiler går for en billig penge.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

For mer informasjon om rundturen, se http://gotyrkia.no/lykia.aspx

Fly er inkludert i prisen med avreise fra Haugesund lufthavn Karmøy 1. april, 2012.

Go Syden er en av få turoperatører som spesialiserer seg på reiser til Tyrkia, og har over 10 års erfaring på det norske markedet. De samarbeider med Norwegian og Turkish Airlines.

Passet må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Visum kjøpes ved ankomst til flyplassen i Tyrkia, pris 15 Euro, det anbefales kontanter da ventetiden for kortbetaling er lang (det kan ikke benyttes norsk valuta).

Spenn på deg turskoene, og opplev det virkelige Tyrkia!Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Flere dealer i en annen kategori
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement