98 kr istedenfor 275 kr for nydelig Prime Rib hos Salsa Bar og Grill midt i Bergen By! Du sparer 64%!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 275 64% kr 177
Gi som gave
170 kjøpt

Kort fortalt

Dette får du:

  • Lekker middag hos trendy Salsa Bar og Grill
  • Langtidsstekt oksehøykam, rødvinssaus, grønnsaker, patatas, bravas og urtesmør for en person
  • En lekker gastronomisk opplevelse som vil etterlate smaksløkene dine i fyr og flamme

Vilkår

Vilkår:

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 3 måneder

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

Salsa Bar og Grill er det perfekte stedet å komme til etter en hard arbeidsdag for å stresse ned. Unn deg deilig mat i et lekkert men uformelt miljø. Salsa Bar og Grill er en rykende fersk utvidelse av Salsa-konseptet. Du finner restauranten i de gamle lokalene til Louisiana på Vågsalmenningen. Her tilbys mat av høyeste kvalitet ved hjelp av nøye utvalgte ingredienser. En perfekt blanding av amerikanske retter med inspirasjon fra alle verdens hjørner, med hovedvekt på de latinamerikanske rytmer.


Med dagens Groupon får du Salsa Bar og Grill’s stolthet: Prime Rib. Langtidsstekt oksehøykam tatt rett ut av den spanske Josper Ovnen som gir kjøttet en nydelig karismatisk kullsmak. Servert med rødvinssaus, grønnsaker, patatas, bravas og urtesmør er dette et komplett måltid som vil brenne seg inn i dine smaksløkers hukommelse.


Dette er det ideelle stedet å slappe av etter en travel dag eller ha med noen på en spennende date, kjøp din Groupon i dag og få en ekstraordinær matopplevelse du også –midt i Bergen By!

Sagt om Salsa Bar og Grill


"Vi angrer ikke et sekund. Maten smakte fortreffelig. Vi fikk store porsjoner og prisnivået var ikke avskrekkende. Jeg vil sterkt anbefale andre å besøke Salsa. :)Spesielt bra: Prime Rib"

-Vibb.no, 27.02.10
Visste du at...


Josper Ovn er en kull ovn som ble laget for å forsøke å beholde/samle røyken fra en åpen kullgrill da dette gir fantastiske smaker og aromaer. Resultatet ble en lukket grill som fungerte som en ovn også. Denne ovnen er kåret til å være et av de beste tilskuddene til moderne kokkekunst.
Denne verdikupongen kan du kjøpe eksklusivt bare idag, og du kan benytte den når du vil hos Salsa Bar og Grill innen de neste 3 månedene. Kjøp gjerne flere kuponger – du kan gi kupongene som gave til venner og familie – og dere kan gå til Salsa Bar og Grill sammen!

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement