69 kr istedenfor 198 kr for 1 flaske/mnd med flytende Acai fra Biomed-Vital- Naturens kraftigste antioksidant - inneholder hele 184 forskjellige typer antioksidanter! Hold deg frisk og rask med hele 65% rabatt!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 198 65% kr 129
Gi som gave
453 kjøpt

Kort fortalt

  • Acai går under betegnelsen ”superfood”, og ikke uten god grunn. Acai er noe av det mest komplette kosttilskudd som finnes i markedet i dag.
  • Acai-Vital er 100% naturlig og proppfullt av antioksidanter, vitaminer, mineraler, kostfiber, omega 3, 6, 9, Aloe Vera og mye mer! Acai er naturens kraftigste antioksidant, med hele 184 forskjellige typer antioksidanter! Eksempelvis kommer blåbær på 2. plass med 61 forskjellige typer antioksidanter.
  • 1 flaske Acai-Vital (tilsvarer 1 mnd forbruk)

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes gå inn på hjemmesiden: http://www.biomed-vital.com og følg instruksjonene

Kupong er gyldig i 6 måneder

PORTO TILKOMMER

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

Verden begynner å få opp øynene for det lille bæret med lillasort farge. Det har eksistert i århundrer, men det har vært vanskelig å nå, da det skjuler seg i regnskogen. Men nå kan vi også nyte det her hjemme i Norge. Bæret er så sunt at det går alt annet en høy gang!

Hva i all verden er Acai?

Açaí er en steinfrukt på størrelse med små moreller, som vokser vilt i Amazonas i Brasil. I generasjoner har Açaí bæret blitt brukt i kostholdet til de brasilianske indianerne på grunn av sitt høye næringsinnhold. Smaken av Açaí er en blanding av bjørnebær og kakao. Açaí bæret begynner å bli stort i USA, men er ikke etablert i Europa og Norge i noe vesentlig grad.

Studier som er gjort på frukten, viser at den inneholder en lang rekke vitaminer og mineraler. I tillegg er den proppfull med antioksidanter, faktisk dobbelt så mye som blåbær inneholder, og 30 ganger så mye som i rødvin. Den inneholder også hele fire forskjellige Omega-fettsyrer. Omega 3, 6, 7 og 9, i tillegg til kostfiber.

Prøv deg på en runde med Acai – omtalt som verdens sunneste frukt

21 GODE GRUNNER TIL Å TA ACAI-VITAL HVER DAG:

1: MINDRE NÆRINGSSTOFFER I DYRKET JORD OG MAT.

2: VI SPISER MER OG MER FERDIGMAT, NOE SOM KAN FØRE TIL UBALANSE I KOSTHOLDET OG DERMED GJØRE DEG IRRITERT, SLAPP ELLER GI DEG SØVNPROBLEMER.

3: MYE AV DE ESSENSIELLE VITAMINENEN VI TRENGER REDUSERES ELLER ØDELEGGES VED FOR MYE BEARBEIDING, KOKING, STEKING, OPPVARMING AV MATEN.

4: FLERE VITAMINER KAN GÅ TAPT VED LENGRE OPPEVARING AV MAT.

5: VELDIG MANGE AV DAGENS TENÅRINGER FÅR IKKE I SEG NOK NÆRING.

6: DAGENS SAMFUNN ER LAGT OPP SLIK AT DE FLESTE AV OSS OPPLEVER STRESS SOM KAN VÆRE NEGATIVT FOR VÅR GENERELLE HELSE OG I DEN FORBINDELSE KAN KROPPENS BEHOV FOR ENKELTE VITAMINER OG MINERALER ØKE.

7: HVER DAG BLIR VI UTSATT FOR URENHETER OG GIFTSTOFFER, VIA MATEN VI SPISER, LUFTEN VI PUSTER OG MYE AV DET VI BERØRER. DETTE KAN PÅVIRKE KROPPEN OG DENS FUNSKJONER.

8: ALLE SOM DRIVER AKTIVT MED TRENING OG IDRETT TRENGER MER NÆRING OG RIKTIG BALANSE AV VITAMINER OG MINERALER.

9: DE SOM SPISER LITE FOR Å SLANKE SEG KAN RISIKERE Å IKKE FÅ NOK VITAMINER OG NÆRING SOM KROPPEN TRENGER.

10: DE SOM HAR DÅRLIG FORDØYELSE TRENGER HJELP TIL Å BRYTE NED OG FÅ “SKYLLET UT” (DETOX AV KROPPENS “SLAM” OG URENHETER).

11: DET FINNES MANGE SOM HAR MATALLERGI OG IKKE KAN SPISE BALANSERT NOK, DISSE KAN HA GODT AV TILSKUDD.

12: VED SYKDOM OG ULYKKER KAN KROPPEN HA STØRRE BEHOV FOR ULIKE VITAMINER OG MINERALER.

13: MANGEL PÅ SOLLYS.

14: STUDIER VISER AT FOR MANGE AV DE KVINNER SOM LIDER AV PREMENSTRUELLE SPENNINGER KAN VITAMINTILSKUDD (SPESIELLT B VITAMIN) HJELPE MYE.

15: HUD, HÅR OG NEGLER TRENGER ALLE DE ESSENSIELLE NÆRINGSSTOFFENE FOR OPTIMAL VEKST OG FOR Å SE YNGRE OG FRISKERE UT.

16: BEHOVET FOR VITAMINER OG MINERALER KAN ØKE FOR DE SOM BRUKER P-PILLER.

17: ALLE SOM NYTER ALKOHOL KAN HA GODT AV TILSKUDD FOR Å BEHOLDE BALANSEN I KROPPEN – ALKOHOLEN BRYTER NED, RIKTIG MAT OG TILSKUDD BYGGER OPP.

18: EN STOR ANDEL AV BEFOLKNINGEN HAR FOR LAVE RESERVER AV BLANT ANNET A-VITAMIN, DISSE KAN VÆRE I EN RISIKOSONE, NOE SOM TILSKUDD KAN BIDRA TIL Å RETTE PÅ.

19: HOS ELDRE ER INNTAKET AV VITAMINER OG MINERALER OFTE LAVERE, FOR Å BEHOLDE BALANSEN I KROPPEN OG TILFØRE DET SOM TRENGS KAN KOSTTILSKUDD VÆRE BRA.

20: ACAI-VITAL TILFØRER KROPPEN VIKTIGE NÆRINGSSTOFFER, SAMT FOREBYGGER MANGE TYPER SYKDOMMER OG PLAGER AV MINDRE OG STØRRE ART.

21: VED DAGLIG INNTAK AV ACAI-VITAL MERKER DE FLESTE AT KROPPEN BLIR “RENSET”, FORDØYELSEN BLIR BEDRE, MAN FÅR EN GOD FØLELSE AV AT NOE POSITIVT SKJER MED KROPPEN OG LITT ETTER LITT FÅR MAN MER OVERSKUDD, ENERGI OG BEDRE VELVÆRE I HVERDAGEN.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.