118 kr istedenfor 297 kr for 10 måltidserstattere fra Go123 sendt hjem i din postkasse! Go123 Næringsbar kommer som 5 crispy sjokolade og 5 hasselnøtt & karamell.

Gi som gave
477 kjøpt

Kort fortalt

  • 10 stk Go123 Næringsbar i smakene crispy sjokolade(5stk) og hasselnøtt & karamell (5stk)
  • Komplette måltidserstattere
  • I tillegg inneholder GO123 alle vitaminer og mineraler, omega3, antioksidanter og en prebiotisk oligofruktose som har dokumentert positiv effekt på fordøyelsen
  • Fri frakt

Vilkår

Kupong er gyldig i 1 måned

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet én gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk

Å gå ned i vekt er en utfordring nesten like vanskelig som å lese ut et leksikon i 12 bind eller å klatre i et tre dekket av rapsolje. Få profesjonell starthjelp med dagens Groupon: 118 kr istedenfor 297 kr for 10 komplette måltid i form av næringsbar fra Go123. (5 crispy sjokolade og 5 hasselnøtt & karamell).

GO123 Næringsbar er et ernæringsmessig komplett måltid som kan inntas uten forberedelser. Passer perfekt til trening, vektkontroll og ellers i hverdagen. I tillegg inneholder GO123 alle vitaminer og mineraler, omega3, antioksidanter og en prebiotisk oligofruktose som har dokumentert positiv effekt på fordøyelsen.

Produktet GO123 Næringssmoothie, GO123 Næringsuppe er utviklet og produsert i Trondheim, Norge. GO123 Næringsbar (Som er presentert i denne dealen) er utviklet i Trondheim og produsert i England. Produktene tilfredsstiller myndighetenes strenge krav til næringsinnhold for både måltidserstatning og kosterstatning. Det betyr at GO123 gir nok næring til å erstatte både ett enkelt måltid og et helt kosthold (4 måltider per dag).

Hva sier folk om Go123?...

Det finnes en rekke kunder som sier seg svært fornøyde med produktene fra Go123 samt effekten de har opplevd av å benytte seg av måltidserstatterne.


Nå føles alt lettere. Trivselen er på topp, og kroppen er ikke til å kjenne igjen." sier Kristine som kjent fra TV har gått ned hele 22 kilo med GO123. Kristine


"Jeg merket at hverdagen ble annerledes da jeg fikk to barn. Ble mindre tid til å ta vare på meg selv, og det hjelper sikkert ikke på formen at jeg har en kontorjobb. Årsaken til at jeg vil bruke GO123 for å gå ned i vekt er at det er så enkelt - rett og slett. Det er bra at det er sunt også, men at det er enkelt og praktisk å gjennomføre det er det viktigste for meg. Da blir det noe av det. Jeg gleder meg til å se resultatene. 14 kilo kommer til å synes!" sier John.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.