FLY INKLUDERT: 2990 kr istedenfor 8000 kr for 7 netters shoppingferie med thermal SPA og kulturell rundreise i Tyrkia. Du bor på 4-& 5-stjerners hotell inkl. frokost og middag. Fly t/r inkl. Velg mellom 2 avreisedatoer!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 8 000 63% kr 5 010
Gi som gave
85 kjøpt

Kort fortalt

  • 4-& 5-stjerners hotell
  • Frokost
  • Middag
  • Fly t/r Oslo Gardermoen - Antalya inkludert
  • Busstransport t/r flyplassen - hotellet samt transport/sightseeing under oppholdet
  • Turguide under hele rundreisen m/ shopping og sightseeing på unike steder
  • Besøk til steder som Belek, Antalya by, Pamukkale, Tavas, Kusadasi og Ephesus by.
  • Alle billetter og entreer til de historiske og kulturelle stedene
  • Besøk ved noen av de største shoppingsentre for gull, skinn, håndlagde tyrkiske tepper og tekstiler

Vilkår

Kun 150 kuponger tilgjengelig!

Gjelder avreise 6. november 2011 eller 13. november 2011

Bestill turen med verdikupongens kode på www.gotyrkia.no innen to uker (ingen ekstra gebyrer)

Prisen er per pers. for 2 personer i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr. 1200,-.

Billetten refunderes ikke ved avbestilling

Aldersgrense for turen er 16 år

Flyreisen t/r inkluderer 20 kg bagasje og mat ombord

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet EN gang, dvs at du kan kjøpe EN kupong til eget bruk

Før yoghurten lærte å oppføre seg hadde ukultur kultstatus. Det var mye kaos i organismen på den tiden ettersom hvert yoghurtmolekyl shoppet rundt sine egne ideer for hva som var kult. Innta en god dose kultur i organiserte former med dagens Groupon: 62% rabatt på innholdsrik shopping- og kulturreise til Tyrkia!

Slapp av og innta Tyrkias spennende historie og kultur med en ukes rundreise fra Go Tyrkia. Du bor på hotell av høy standard og får rikelig med sjanser til både shopping og opplevelser.

Programmet for turen er:

Dag 1:

Ankomst Antalya. Her overnatter du på Aydinbey Famous Resort eller Hotel Vera Mare. Du vil bli mottatt på flyplassen av GoTyrkias reiseguide og brakt til hotellet. Etter en god natt søvn våkner du frisk og opplagt til en herlig frokostbuffet. Etterpå blir det velkomstmøte med noe å drikke. Deretter følger en sightseeingtur i Antalya med shopping på et av de største gull og juvelfabrikker.

Dag 2:

Etter frokosten går reisen videre gjennom skjønn natur og langs majestetiske fjell til bomullsslottene og kalksteinsterrassene i Pamukkale. På veien blir det stopp i den verdensberømte teppelandsbyen Tavas som ligger i en høyde av ca. 1200 meter. Etter at dere er innkvartert på termalhotellet Richmond Pamukkale Hotel eller Hierapolis Thermal Resort i Pamukkale, kan du nyte et bad i termalbassengene. Dette er en SPA opplevelse som bare må bare oppleves! På kvelden blir det middag på hotellet og resten av kvelden står til din disposisjon.

Dag 3:

Etter frokosten på hotellet blir det sightseeing i Pamukkale sine historiske ruiner og severdigheter. Etterpå går reisen videre til Kusadasi. Her får du besøke det som skal ha vært Jomfru Marias hus. Etterpå blir det avslapping på Richmond Ephesus Hotel før kveldens middag.

Dag 4:

Denne dagen blir det sightseeing til Efesus, som er ruinene av en av de viktigste tidligere havnebyene i oldtiden. Etterpå blir det shopping på et skinn-shoppingsenter. Her kan du gjøre en "deal" på skinnjakker, sko, vesker, belter og ellers alt du kan tenke deg av skinnprodukter. Deretter bærer det tilbake til hotellet for å nyte en herlig middag.

Dag 5:

Etter frokosten går turen tilbake til Belek, Antalya. På veien blir det stopp i Denizli som er verdenskjent for tekstilshopping. Her ligger fabrikkene for alle typer klær og tekstiler, så du finner garantert det du leter etter! På ettermiddagen er det tilbake til hotellet i Belek og tid for middag og avslapping.

Dag 6:

Denne dagen står fritt til din disposisjon. Nyt en spasertur på den gylne sandstranden, slapp av på hotellet ved bassengkanten eller ta en tur inn til Belek sentrum. Valget er ditt!

Dag 7:

Etter frokosten er det klart for hjemreise. Håper du har hatt en minnerik og uforglemmelig opplevelse.

Det sies at yoghurten fikk kultursjokk da de skulle omorganisere. Ledelsen var så kulten.Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.