Shellac eller gelenegler hos Isabellanews. Fra 199 kr. Spar opptil 75%.

Høydepunkter
  • Utvalg av forskjellige dekorasjoner
  • Behandlere med mange års erfaring
  • Sentral beliggenhet
Vilkår
Gyldighet: Utløper 90 dager etter kjøp.
Kupong: Kun 1 per person. Kan kjøpe 3 i tillegg som gaver.
Bestilling: Reserveres på isabellanews@gmail.com. Oppgi Groupon kode og sikkerhets kode ved bestilling av time. 24-timers avbestillingspolicy.
Restriksjoner: Kun nye kunder. Kun kvinner. Under 15 år må ledsages av en voksen. Kunder med negl- og fotskader eller sykdommer behandles ikke. Varighet per behandling/økt: 60 min. Merkt at påfyllingstime er ikke inkludert. Gyldighetstider: Mandag - fredag kl. 10:00-20:00, lørdag og søndag kl. 10:00-20:00.
Opprinnelige verdier: Originalverdi verifisert 14.04.2014.
Se vilkår som gjelder alle dealer.

Ikke bare er neglene jenters alibi for at de kan være like hardhudet som sin mannlige motpart; negler er også fingrenes skjold. Dagens Groupon beskytter fingrene dine med stil.

  • Alternativ 1: Shellac-negler. Grouponpris 199 kr. (Spar 72%)
  • Alternativ 2: Gelenegler. Grouponpris 249 kr. (Spar 64%)
  • Alternativ 3: Shellac-og gelenegler. Grouponpris 349 kr. (Spar 75%)

Gelenegler er en skånsom måte å pynte på neglene; den kunstige neglen legges oppå dine egne negler og herdes så under en UV-lampe. Shellac er den første hybridlakken med UV-teknologi. Den påføres som en neglelakk, med underlakk, farge og overlakk, før den herdes i UV-lys uten tørketid, og får utseende og holdbarheten til gelé.

Kunden får først en sjekk av lengde og type negl, og vil sammen med behandler velge neglform (lang, firkantet etc). Deretter vil UV-lampen bli tatt i bruk, og når neglene har tørket kan man velge valgfri dekorasjon. Avslutningsvis pusses neglene og det blir lagt en shining- og clearence-base. Hver behandling kan ta opptil 60 min.

Mer om Isabellanews

Du finner den intime salongen i Christian Krohgs gate 34, i samme lokaler som EVA treningssenter.

Visste du at...

Negler er kroppens forsvar av fingertuppene, og består av det samme stoffet som håret, keratin. Fingernegler vokser til normal lengde i løpet av 4-6 måneder, mens tånegler trenger mellom 12-18 måneder.

Isabellanews
A
Christian Krohgsgate 34 Oslo 0186 
Få veibeskrivelse»