95 kr istedenfor 195 kr for den fantastiske sushimenyen Combo Delux bestående av hele 22 biter hos Bislett Kafe og Sushi! Spar 51%!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 195 51% kr 100
Gi som gave
867 kjøpt

Kort fortalt

Dette får du:

  • Combo Delux Meny bestående av: 6 sashimi, 8 nigiri og 8 tempura maki
  • Perfekt Sushi tilberedt av de ferskeste råvarer
  • En herlig smaksopplevelse satt sammen og laget av erfarne sushikokker

Vilkår

Vilkår:

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig tom 22.12.2010. Mandag - fredag hele åpn tid

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

Sushi er både den sunneste og den mest populære maten vi kjenner fra asiatisk matkultur. Det japanske kjøkken har forlengst blitt populært også i Norge. Og i dag gir Groupon deg muligheten til å smake ekte kvalitets sushi fra en av Oslos aller beste Sushi tilbydere.


Bislett Kafe og Sushi holder til rett ved Høgskolen i Oslo og de ansatte har årevis med erfaring noe som gjenspeiler seg i kvaliteten på sushien de serverer. Her kan du oppleve et fremragende og tradisjonsrikt japansk kjøkken hvor de virkelig kan det å lage sushi!


Bislett Kafe og Sushi har et unikt utvalg, og med dagens deal får du prøve deg på den herlige Combo Delux som inneholder 6 sashimi, 8 nigiri og 8 tempura maki – hele 22 biter!! Hvis du leter etter et sted å spise lunsj som serverer deilig frisk mat er dette stedet!


La deg trollbinde av en eventyrlig reise til Japan og nyt godt av det japanske kjøkkens grunnverdier – ferske råvarer og kvalitet – kombinert med variasjon og estetisk vakker mat. En berikelse for både ganen og øyet!

Visste du at...


I Japan er det veldig sjelden at man lager sin egen sushi hjemme. Sushi er typisk mat japanere spiser ute på byen. Japanerne har to typer sushirestauranter; Sushi-ya og Kaiten-sushi. På en Sushi-ya-restaurant sitter man vanligvis ved et bord og kan se når kokken tilbereder maten. På en Kaiten-sushi-restaurant sitter man i en sammenhengende rad rundt et transportband hvor sushien kommer på tallerkener én etter én. Prisen du betaler til slutt beregnes utifra hvilke tallerkener du har spist.
Denne verdikupongen kan du kjøpe eksklusivt bare idag, og du kan benytte den når du vil hos Bislett Kafe og Sushi innen de neste 4 månedene. Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement