10 eksotiske småretter til kr 165 kr istedenfor 370 kr for 'Kokkens Mezzeh' for 2 personer hos arabiske Café Marhaba. Du sparer utrolige 55%!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 370 55% kr 205
Gi som gave
537 kjøpt

Kort fortalt

  • 'Kokkens Mezzeh' for TO personer hos arabiske Café Marhaba
  • 10 eksotiske småretter - tapas-lignende potpurri av kalde og varme retter med arabisk brød til
  • Nyt den genuine smaken av Middelhavet i hjemmekoselige lokaler
  • Gratis trådløst Internett-tilgang for gjestene

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 3 måneder

Bordbestilling nødvendig, vennligst ring 22 11 35 00

2 kuponger per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet 2 ganger

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

Velkommen til eksotiske Café Marhaba!

Café Marhaba er en arabisk cafe med et stort utvalg av eksotisk mat inspirert av Middelhavskulturene. La Marhaba bevege dine sanser med en unik 1001 Natt-stemning! Drøm deg inn i en fantasiverden hvor du flyr over sedertrærne og fjellene i Libanon og beskuer Middelhavets blå bølger. I tillegg til god mat vil du finne et vinkart der libanesisk vin er rikt representert!

Arabisk kjøkken for 2 til under prisen av 1

Med dagens deal får du hele 10 småretter, 'Kokkens Mezzeh', for 2 personer til under prisen av 1! Så hva er en Mezzeh, spør du deg? Ifølge Café Marhaba så er en Mezzeh følgende: en potpurri av kalde og varme, smakfulle småretter. Mezzeh ligner på tapas fra det spanske kjøkken. Opprinnelsen til ordet Mezzeh er litt uklart; Noen mener det stammer fra det persiske ’maza’, som betyr ’smak’. Andre heller til at det stammer fra det arabiske ordet for å småspise, ’mazmiz’, mens atter andre hevder det må stamme fra det assyriske ’mez’, som betyr bord. Hver av teoriene bidrar til å si noe om hva du kan forvente deg av en Mezzeh, og de forklarer også at du kan finne en slik småspiser-tradisjon hele veien rundt fra Balkan, via Hellas og Tyrkia til Midt-Østen, Nord-Afrika og tilbake til tapas-tradisjonen i Spania.

Sett i sammen dine 10 individuelle retter selv

Hos Café Marhaba får du dem libanesiske varianten av Mezzeh. I Libanon spiser man Mezzeh i store mengder, og da alltid akkompagnert av enten god, libanesisk vin eller en flaske arak; ouzo-lignende, arabisk brennevin. Velg fritt mellom en eksklusive og eksotiske råvarer som "Baba Ghanoush", "Fatoush", "Artisjokkhjerter", "Falafel", "Tzatziki", "Bastorma" og ikke minst retter som "Scampi" eller "Kjøttboller i tomatsaus" for de som ikke er kun glad i eksotiske overraskelser!

Kort sagt: Kjøp dagens deal og nyt en himmelsk åpenbaring av urter, grønnsaker og milde, eksotiske smaker til en svært rimelig penge! Rydd bordplass, bruk det tynne arabiske brødet istedenfor kniv og gaffel, og gjør deg klar til en smaksfest uten sidestykke. La deg forføre!

Kos deg og god appetitt! Ditt Groupon Team


Sagt om Café Marhaba

"Gjennom årene har vi frekventert ulike serveringssteder i inn- og utland, men tør påstå at kikert-rettene falaffel og hoummos her er blant det beste vi har spist på lenge!"

-Aftenposten

"Skikkelig god mat i fine lokaler og med hyggelig betjening. Terningkast 5!"

-vibb.no


Denne verdikupongen kan du kjøpe eksklusivt bare idag, og du kan benytte den når du vil hos Café Marhaba innen de neste 3 månedene. Kjøp gjerne flere kuponger – du kan gi kupongene som gave til venner og familie – og dere kan gå til Café Marhaba sammen!

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Flere dealer i en annen kategori
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Flere dealer i en annen kategori

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement