100 kr for solkort til en verdi av 500 kr hos det trendy solstudioet City Sun Sagene. Det er hele 80%!!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 500 80% kr 400
Gi som gave
489 kjøpt

Kort fortalt


  • Få Oslos lekreste brunfarge hos det ultra trendy Solstudioet City Sun Sagene

  • Opplev det siste innen sol-teknologi, plugg inn mp3 spilleren din og drøm deg bort til hvite strender og varmere strøk

  • Solkort til en verdi av 500 kr som vil gi deg muligheten til å forbli brun og lekker langt ut i vintermånedene

  • Kupongen har 12 måneders gyldighet, så dette er en flott julegave!

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes


Kupong er gyldig i 12 måneder


Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang


Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave


Studioet har betjent tirs, tors, fre: 15-21 og lør: 12-18. Kortene kan hentes innen disse tider.

I hele sommer har du ligget langflat på en solseng og hørt bølger slå noen meter nedenfor. Du har spist is og tenkt at den gylne fargen veier opp for kaloriene. Et flash fremover og vi er i Oktober. Brunfargen har flasset bort, isen er trent vekk og du titter ut gjennom vinduet du burde vasket i forrige uke. Det regner hunder og katter. Det pøser ned, temperaturen faller faretruende raskt og du løfter knyttneven mot himmelen og forbanner værgudene med en rekke skjellsord. Et tordenskrall raser over himmelen. Du titter ydmykt opp mot de mørke skyene og unnskylder deg. Samtidig tenker du at det er på tide å jukse til seg litt sol.


Det eksklusive og splitter nye solstudioet City Sun på Sagene beskriver seg selv med tre ord: Sol. Varme. Nytelse. Du får en mulighet til å holde på fargen, til å ta en pause fra hverdagens mas og til å plante en etterlengtet klyse i værgudenes ansikt. City Sun Sagene tilbyr moderne solsenger med et nyutviklet strømsystem. Den som er glad i luksus ligger helt riktig i Ergoline Espirit 770! Med Espirit 770 liggekomfort pluss Temptronic Klima Control System i kombinasjon med Dynamic Power sørger for et unikt bruningsresultat! I tillegg kan du bli kjølt ned med et unikt avkjølingssystem. Et unikt ventilasjonssystem kjøler ned liggeplaten og holder deg helt tørr under hele soltimen. Dette systemet gjør også at du kan regulere temperaturen etter eget behov. Solsengene er fullpakket med luksuriøse duppeditter som for eksempel:


Body Comfort liggeflate


Full Air Condition


Innvendig belysning


Vertikal skulderbruner med Power Sound System med subwoofer, MP3-dock og SD-card-slot


10 minutter maksimal eksponeringsinnstilling for ansiktGroupon i samarbeid med den Norske sommeren tilbyr solkort til en verdi av 500 kr for kun 100 kr slik at du kan holde på sommerfargen langt ut i regnfulle høstmåneder og helt til vinterens iskalde mørke brer seg over landet. City Sun Sagene holder til i et trendy lokale i Stockflethsgate og ønsker deg velkommen til soltimer med sinnsro, i selskap med kun dine egne tanker og din favorittmusikk. Så, hold på fregnene og de solblekede krøllene! Besøk City Sun Sagene for et tilskudd D-vitamin og en annerledes solopplevelse!


Alle solsengene hos City Sun Sagene er levert av den anerkjente og prisbelønte solarium-leverandøren Ergoline. Opplev en utrolig brunfarge raskere med Ergolines innovative teknologi:
Visste du at...


Grunnen til at du blir brun er et pigment som heter melanin. UVB-stråler gjør at pigmentdannelsen starter og at overhuden blir tykkere. UVA-strålene gjør eksisterende pigmenter mørkere – og vips er du blitt brunere!


Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement