995 kr istedenfor 3400 kr for "Din eksklusive Groupon-dag" i samarbeid med lekre Clinique Care i Pilestredet. Spar utrolige 71%

Verdi Rabatt Du sparer
kr 3 400 71% kr 2 405
Gi som gave
184 kjøpt

Kort fortalt

 • En rekke behandlinger som tilpasses nettopp deg og ditt behov
 • En komplett velværepakke for deg eller noen du er glad i

Vilkår

 • Kupongen er gyldig i 4 måneder
 • Begrenset antall kuponger tilgjengelig
 • http://www.cliniquecare.no
 • Timebestilling gjøres via SMS: 99 53 85 52 eller 99 50 85 52
 • Timebestilling, gjøres bare via SMS - ikke via tlf.
 • Husk NAVN, ØNSKET DATO, TID og STREKKODE i SMS
 • Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt
 • Du kan benytte deg av tilbudet Èn gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk. Kjøp så mange du vil til venner og kjente
 • Husk å alltid oppgi at du har en Groupon ved bestilling hos tilbyder

Behandlingene innledes for både ham og henne med tilpasset medisinsk eller økologisk dyprens av ansikt, med påfølgende peeling, samt ansiktsmaske med serum og pleiende ingredienser. Du får i tillegg spesial øyebehanding som virker gjenoppbyggende og fuktighetsgivende. For ham vil diamantslip av T-sonen være inkludert, for å slipe vekk hard, gusten hud og få frem de ungdommelige trekkene igjen.

Er du tørr og gusten i huden vil den påfølgende ansiktsmasken inneholde vitaminer som gir deg glød, er du plaget av acne eller problemhud påføres en spesialmaske som vil sørge for å redusere synligheten av disse problemområdene, eller kunne du tenke deg en skikkelig oppstrammende maske full av anti aging ingredienser? Ja,- så får du det!

Lukk øynene og kjenn masken gjøre sin del av jobben samtidig som varm sjokolade blir smurt utover ryggen, nakken og skuldrene dine etterfulgt av lett massasje.

Plassér føttene i et himmelrike av aromaterapeutiske oljer som virker mykgjørende på tørr/sprukken hud. La terapeuten peele de slitne føttene dine mens hun sliper vekk siste rest av hard hud og sørger for at negler og neglbånd er i perfekt stand etter fotpleien. Du får i tillegg en spesial maske til dine føtter som sørger for ekstra pleie og velbehag. Nyt de varme behagelige oljene som blir massert inn i de etter hvert svært glade føttene dine, og for kvinner vil denne behandlingen avsluttes av forsterkende lakk.

For henne gir vi også farging av vipper og bryn som avsluttes med forsterkende kur til vippene. Lepper smøres med pleiende balm som gir en utsøkt følelse av friskhet.

”Din eksklusive Groupon Dag” avluttes for henne med en fantastisk økologisk kokosbehandling for hendene, med påfølgende stell av negler og neglbånd. Hendene peeles, påføres en maske med hudfornyende effekt og smøres deretter inn med dyptvirkende serum samt økologisk sitronbalm som etterlater hendene dine opplagte og med et snev av luksuriøs utstråling.

For ham vil en langt mer maskulin manikyr utføres. Med grov peeling, stell av negler og neglbånd som gir en sofistikert men ren look.

Behandlingene tar til sammen ca 2,5 time, og din oppgave er å nyte hvert eneste minutt! Den profesjonelle terapeuten vil ikke forsømme deg et minutt, og vil sørge for å gi deg profesjonell pleie og komfort under hele behandlingen.

Kjøp ”Din eksklusive Groupon Dag” til deg selv, mannen din, faren din, datteren din,- denne dealen passer for de fleste i alle aldre!
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement