ELIXIA: 398 kr istedenfor 1500 kr for to måneders medlemsskap u/binding. Bransjens bredeste og mest varierte treningstilbud venter deg!

Gi som gave
719 kjøpt

Kort fortalt

  • 2 måneders trening på ELIXIA
  • Ingen binding
  • Bransjens bredeste og mest varierte treningstilbud
  • ELIXIA tilbyr om ønskelig personlig trener, mot et tillegg
  • Gratis barnepass
  • Gratis frokost på alle hverdager frem til 09.30.
  • Lokalt medlemskap

Vilkår

Kupongen må benyttes innen 31. mai

Personlig trener er ikke inkludert

Medlemsskapet kan kun benyttes på det senteret du melder deg inn på

Du finner kupongen p "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet Èn gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk

Økt livslengde var oppskrytt i gamle dager. På den tiden gjaldt det å røyke og drikke mest mulig, og lyset i tunellen var et godstog i full fart. Med dagens Groupon kan du bedre koordinasjonen, slik at du får hoppet av eksstresstoget: 73% rabatt på 2 måneders medlemsskap på ELIXIA uten binding.

ELIXIA kan tilby alt fra styrketrening, kondisjonstrening og vekttrening til ulike former for gruppetrening som aerobic, dans, kondisjonstimer, kampsport, yoga og sykkeltimer. ELIXIA tilbyr også Personlig Trener. De tilbyr timer på alle nivåer, fra nybegynner til mer avansert, tilpasset dine ønsker.Du trenger heller ikke barnevakt for å trene på ELIXIA, de ansatte sørger for at barna her det trygt og kan boltre seg i f.eks ballrom og lekestativ.

Adressen vi har oppgitt er til ELIXIA sitt hovedkontor i Oslo, men du kan sjekke hvor ditt nærmeste treningssenter er på ELIXIA.no under "Finn ditt senter". På hjemmesiden kan du også se hvilke åpningstider som gjelder der du bor.

Som første treningssenterkjede i landet har de utviklet en gratis app for iPhone og Android, som gir enkel oversikt over treningsmenyer, gruppetimer, åpningstider og muligheten for å reservere plass på utvalgte timer. Flere av ELIXIA sine sentere har egne SPA-avdelinger som kan friste med bl.a. fossefall, kald yr, kuldekulp, sanarium, steambad, badstu, dusjer, finsk sauna, tyrkisk dampbad og relaxområder

Ingen grunn til å legge vekt på pinebenken.Hva sier folk om ELIXIA?…

Elixia i Ringnes Park får terningkast 4 av totalt 7 vibbere.


Jeg trente her i to måneder tidligere i år (de to månedene det var billig), og fikk stort sett et veldig godt inntrykk. Bra apparater og stort utvalg! De fikk fiksa tvene, sånn at det ikke bare gikk snowboard-film. Enig i at det er endel kø til tider, men det betyr bare at det er populært og at mange vil trene der. At alle trener samtidig viser at prisnivået utelukker de som har fri midt på dagen (feks studenter), og heller tiltrekker seg åtte til fire-folk. Det jeg har å utsette på Elixia Ringnes Park er stort sett prisen. I tillegg er det ganske mange bolegutter og plastiske jenter, og musikken som spilles speiler ofte det :s Særlig på spinningtimene spilles det mye dårlig musikk. Spesielt bra: Nytt, fresht, masse apparater Spesielt dårlig: prisen og deler av klientellet

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement