1599 kr istedenfor 5400 kr for 3 nydelige ansiktsbehandlinger som passer for alle hos Elysium Hud og Kroppsterapi på Majorstuen. Kjøp idag og spar 70%!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 5 400 70% kr 3 801
Gi som gave
47 kjøpt

Kort fortalt

  • Hydra Facial for ansiktet
  • 3 behandlinger
  • Spesialiserte behandlere
  • Sentral beliggenhet på Majorstuen

Vilkår

Kupong er gyldig i 6 måneder

Kun 600 kuponger tilgjengelig!

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet én gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk, men kjøp gjerne flere og gi bort i gave

Ansiktet er menneskets fjes utad; det er det første som viser seg i sosiale sammenhenger og er som regel det venner og kjente tar med seg hjem på kameraet etter en fest. Oppgrader førsteinntrykket med dagens Groupon: 70% rabatt på 3 ganger behandling med Hydra Facial hos Elysium Hud og Kroppsterapi!

Du får 3 behandlinger med Hydra Facial som er det nyeste innen hudbehandling uten laser. Metoden fornyer huden ved å kombinere rensing, peeling, utklemming, hydrering samt beskyttelse med antioksidanter. Resultatet blir en ren, klar og vakker hud. Behandlingen er lindrende og fuktighetsgivende. Metoden er ikke ubehagelig og krever ingen restitusjonstid.

Noen av fordelene ved Hydra Facial:

Reduksjon av linjer og rynker

Rensing av tette porer

Forbedrer fet huden og problemer med akne

Forbedrer hyperpigmentering

Forbedrer mørke flekker

Behandling med Hydra Facial passer de fleste hudtyper, inkludert tynn eller aldrende hud, farget hud, tørr eller fet hud.

Du er velkommen til å spørre om å få time utenom åpningstidene; på Elysium er personalet ofte tilstede utover kvelden!

Elysium Hud- og Kroppsterapi tilbyr behandlinger basert på moderne hudteknologi, kombiner med innovative og virkningsfulle kosmosøytiske behandlinger. Produktene som benyttes er nøye utvalgt for å passe alle kunder – også de med sensitiv hud.

Behandlerne som jobber på Elysium er spesialiserte innen sine felt og tar kontinuerlig videreutdanning, blant annet i Italia.

Salongen åpnet i oktober 2004. Du finner salongen i Sorgenfrigata på Majorstuen – en meget usjenert men sentral beliggenhet. Det er kun 3 minutter gange fra Majorstuen-krysset og 100 meter fra Bogstadveien. Det er også gode muligheter for parkering.

Velkommen!Hva sier folk om Elysium?...

Salongen har 204 massasjeentusiaster i gruppen sin på Facebook og får 4 av 5 stjerner på Anbefalt.no fra til sammen fem anmeldere.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.