499 kr for 1 valgfri behandling til en verdi opptil 3500 kr til bruk på hårfjerning med laser hos profesjonelle Hudklinikken! Leger og spesialutdannede sykepleiere står til din disposisjon! Sikre deg en behandling med opp til fantastiske 86% rabatt!

Gi som gave
430 kjøpt

Kort fortalt

  • Leger og spesialutdannede sykepleiere står til din disposisjon hos profesjonelle Hudklinikken. Den aller siste teknologien innen hårfjerning med laser!
  • Dra fordeler av state-of-the-art hårfjerning med markedets beste laserteknologi
  • Nyt den herlige hårløse følelsen du også

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 12 måneder og må brukes i sin helhet ved første besøk

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

  Med dagens Groupon får du 1 valgfri behandling til en verdi opp til 3500 kr for kun 499 kr! Velg ett av følgende områder: hele ansiktet, hake og overleppe, bikinilinje (begge sider), armhuler, rygg, magestripe, armer, skuldre, legger eller lår (begge lår).

Hva betyr LASER?

Det er en forkortelse og står for Light Amplification by Stimulated Emitted Radiation. Dvs lysforsterkning av stimulert utsendt stråling. En "LASER" er en maskin som er konstruert slik at den kan produsere dette "forsterkete" lyset (med tallrike exciterte fotoner) som er av en bestemt bølgelengde (monokromatisk), og i samme fase (koherent) samt evt med parallelle stråler (kollimert).

Ved behandling av hår kan man få en tilsiktet skade på hårrøttene ved "langsom" tilførsel av energi uten at pigmentet i overhuden ødelegges. Dette kommer av at pigmentkornene som har liten diameter og relativt stor overflate kan avgi varmen fortere enn hårene og holde seg intakt selv om hårene ødelegges helt ned i roten.

Hva er IPL og hvorfor benytter ikke Hudklinikken seg av det ?

IPL betyr Intenst Pulset Lys og er konstruert etter litt andre prinsipper. I stedet for lasere med forskjellige bølgelengder, brukes èn maskin med èn lampe og forskjellige filter til å oppnå effekter i vevet som for lasere.

Fordelen med dette er at man kan benytte en og samme maskin til forskjellige oppgaver. Ulempen har fra starten vært at den effekten som kan oppnås med en IPL på forskjellige områder ikke har vært like god som med lasere.

Nå har dette bedret seg slik at IPL kan hjelpe på mye, men de er likevel gjennomgående dårligere dokumentert f eks på langtids effekt på hårfjerning enn det lasere er.

Informasjon om den lasertekninkken som brukes i denne dealen:

Lumenis Light Sheer Duet hårfjerningslaser - revulosjonerende ny teknologi med stort "photonkammer" for "photon recycling" som gir beh spot på 2,2x3,5cm og i tillegg sugeteknikk som anemiserer huden, bringer hårrøttene nærmere lyskilden samt minimerer smerten. Denne laseren egner seg godt for behandling på større flater der huden ikke ligger for tett til skjelettet, f eks rygg, bryst, mage , lår.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement