75% avslag på konsultasjon og 3 laserbehandlinger (LLLT) hos Imcella Klinikken. Verdi 2150 kr

Gi som gave
30 kjøpt

Kort fortalt

 • LLLT behandling / Medisinsk Laserbehandling
 • Artrose/slitasjegikt behandling
 • Førstegangskonsultasjon med 3 behandlinger
 • Behandlingstid: ca 15 min per behandling
 • Profesjonelle terapeuter
 • Klippekort

Vilkår

 • Maks antall kuponger: 350 stk
 • Kupongen er gyldig i 6 måneder
 • Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt
 • Du kan benytte deg av tilbudet en gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk, men du kan kjøpe så mange kuponger du vil som gaver til venner
 • Når laseren stråler og atrosen behandles, er det enkelt å dra slutningen om at livet er lyst. Det finnes en høyteknologisk verden som er i ferd med å innta helsesektoren, og den begynner med Imcella Klinikken. En enda mer strålende hverdag venter, med dagens Groupon: 540 kr istedenfor 2150 kr for førstegangskonsultasjon + 3 behandlinger med LLLT Laserbehandling, hos Imcella Klinkken.

  Imcella klinikken åpnet i 2005, og har terapeuter med medisinsk grunnutdanning, med solid kunnskap og grundig opplæring i bruken av Low-Level-Laser-Therapy(LLLT). Deres lokale er av innbydende art, og deres ansatte av profesjonell tyngde.

  Medisinske lasere har mange forskjellige kallenavn, som bla. myk-laser, soft-laser, mid-laser eller som vi har valgt å bruke; medisinsk laser. Men alle går inn under fellesbetegnelsen LLLT. Disse lasertypene belager seg ikke på varmeeffekt men fotokjemiske mekanismer på cellenivå som kan likne litt på fotosyntesen hos planter. Medisinsk laserbehandling handler veldig forenklet om å omdanne lysenergi til kjemisk energi. På den måten settes det i gang naturlige prosesser som virker positivt inn på immunforsvaret, blodsirkulasjonen, smerteopplevelser og betennelsesreaksjoner. Slik sett kan du si at det er naturens egne prosesser som både forebygger, lindrer og sørger for at tilhelingen går raskere.

  LLLT er meget godt dokumentert i forhold til Artrose problematikk. I 2003 gikk Statens legemiddelverk ,sammen med det svenske legemiddelverket, igjennom de fleste behandlingsmetoder og medisiner på markedet. Dette for å kunne gi en terapianbefaling til denne degenerative lidelsen som rammer mange av oss. I denne gjennomgangen står det at " laser har en klinisk signifikant smertedempende effekt, evidensgrad 1a". Dette betyr at medisinsk laser er godt dokumentert og gir den beste smertelettelsen (1a).

  Vanskelig å se mørkt på laser.  Lignende dealer fra samme partner
  Flere dealer i denne kategorien
  Flere dealer i denne byen
  Flere dealer i Norge
  Lignende dealer fra samme partner
  Flere dealer i denne kategorien
  Flere dealer i denne byen
  Flere dealer i Norge

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement