Gavekort verdt 3000kr til kun 990kr for permanent hårfjerning med light sheer diodelaser hos profesjonelle Klinikk Stedet. Kjøp så mange kuponger du vil. Spar fantastiske 67%!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 3 000 67% kr 2 010
Gi som gave
89 kjøpt

Kort fortalt

Dette får du:

  • Gavekort verdt 3000kr for permanent hårfjerning med light sheer diodelaser hos Klinikk Stedet
  • Fjerning av uønsket hårvekst på en svært effektiv måte for både menn og kvinner
  • Bruk gavekortet fritt på Klinikk Stedets hårfjerningsmeny; hvor du måtte ønske på kroppen

Vilkår

Vilkår:

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 3 måneder

Kjøp så mange kuponger du vil, gi gjerne bort som gave

Opplev den herlige hårfrie tilværelsen med gavekort fra Klinikk Stedet!

Klinikk Stedet er drevet av sykepleier Ingeborg Platou, med Cristan Groth som ansvarlig lege, som har spesialisert seg innen hårfjerning med diodelaser. Med mer enn 10 års erfaring sørger Platou for din vei til permanent hårfjerning på rekordtid: Og dette profesjonelt og effektivt ved hjelp av den siste teknologien innen fjerning av uønsket hårvekst


Uønsket hårvekst er et problem mange kvinner og menn sliter med. Motebilde i dagens samfunn tilsier at man har et ønske om å være hårfri. Permanent hårfjerning med diodelaser er kjent for å være luksusbehandlingen innen hårfjerning - og med dagens deal kan du ta deg råd til dette med god samvittighet! Uønsket hårvekst er et problem de fleste av oss tross alt sliter med. Opplev en trygg, personlig atmosfære hos Klinikk Stedet og slå til på dagens deal - du vil ikke angre deg!


Slik fungerer permanent hårfjerning med diodelaser

Light Sheer Diodelaser ble godkjent av Amerikanske helsemyndigheter, FDA, i 1997, og er kvalitetssikret. Det er den eneste hårfjernings laseren på verdensmarkedet som er godkjent, en trygghet og sikkerhet for deg som kunde. Pigmentet i hårene trekker til seg laserlyset og denne energien føres ned i hårsekkene og ødelegger hårrotens evne til gjenvekst av hår uten å ødelegge nærliggende vev.

Klinikk Stedets kunder sier


"Hvorfor har jeg ikke begynt med dette før! Det er et nytt liv!"
Denne verdikupongen kan du kjøpe eksklusivt bare idag, og du kan benytte den når du vil hos Klinikk Stedet innen de neste 3 månedene. Kjøp gjerne flere kuponger – gi permanent hårfjerning i gave til din bedre halvdel eller hvem som helst!

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.