71-75% på aromaterapi eller triggerpunktmassasje sentralt i Oslo.  Velg mellom 1, 3 eller hele 10 behandlinger! Husk alltid å lese vilkår! Hvis man sier massasje har eksistert siden tidens begynnelse lyver man, for hvis dinosaurene hadde tatt en pause fra å jage hverandre og heller tatt en massasje ville de kanskje ikke ha dødd ut.. Det er riktigere å si at massasje har eksistert omtrent like lenge som menneskeheten. ... Tips meg!- 71%

71-75% på aromaterapi eller triggerpunktmassasje sentralt i Oslo.  Velg mellom 1, 3 eller hele 10 behandlinger! Husk alltid å lese vilkår!

kupong fra Lay Thai Helse & Velvære Oslo
Høydepunkter
  • Aromaterapi eller triggerpunktmassasje
  • 60 minutter behandling
  • Velg mellom 1, 3 eller 10 behandlinger
  • Erfaren terapeut, med 4 års utdannelse innen helse og velvære
  • En avslappende og komfortabel opplevelse
Vilkår

-Kupongen er gyldig i 6 måneder

-Timebestilling på telefon 45030690 (14.00-17.00)

-Kun 500 kuponger tilgjengelig

-Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

-Du kan benytte deg av tilbudet TO ganger, dvs at DU kan kjøpe TO kuponger til eget bruk, kjøp så mange du vil til venner og bekjente!

-Husk å alltid oppgi at du har en Groupon ved bestilling hos tilbyder

Hvis man sier massasje har eksistert siden tidens begynnelse lyver man, for hvis dinosaurene hadde tatt en pause fra å jage hverandre og heller tatt en massasje ville de kanskje ikke ha dødd ut.. Det er riktigere å si at massasje har eksistert omtrent like lenge som menneskeheten. Ved sårhet, smerte eller sorg er vårt sterkeste instinkt å berøre. La oss trekke pusten og si det sammen: berøring er GODT!

Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, Lay Thai bruker 100 % druekjerneolje blandet med muskelolje for å gi musklene dine den avslapningen de trenger samtidig som huden din får tilført fuktighet. Aromaterapi kan benyttes som behandling av en rekke plager og sykdommer, behandlingen har også en forebyggende effekt på helseplager.

Triggerpunktmassasje er en dyp og effektiv massasje som fokuserer på å løse opp muskelspenninger og samtidig balansere det sentrale nervesystemet. Når man en muskel får krampe er det ikke hele muskelen som spennes (selv om det ofte kjennes slik ut), det er kun et lite punkt- triggerpunktet. Når en krampe oppstår i et triggerpunkt reduseres blodtilførselen til muskelen og melkesyre dannes pga. mangelen på oksygen og dette fører til økt smerte. Når triggerpunkter blir behandlet med massasje øker blodtilførselen og oksygennivåene, massasjen reduserer spenninger, øker musklenes fleksibilitet og gir større bevegelsesfrihet

Med dages Groupon kan du velge hvor mye oppmerksomhet du ønsker å vie de såre musklene dine.

Alternativ 1: Aromaterapi- eller triggerpunktmassasje, 60 minutter

Alternativ 2: Aromaterapi- eller triggerpunktmassasje, 3x 60 minutter

Alternativ 3: Aromaterapi- eller triggerpunktmassasje, 10x 60 minutter

Gi noen du er glad i en omtenksom julegave i år!Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lay Thai Helse & Velvære