559 kr istedenfor 1410 kr for 5 timers seilas for TO personer på Oslofjorden med den historiske seilskuten Legend. Ombord serveres rekebuffet, dessert m.m. Gjelder kun 13.august!

Gi som gave
2 kjøpt

Kort fortalt

  • 5 timer seiltur
  • Rekebuffet
  • Dessert: Jordbær m/ fløte
  • Musikk
  • Underholdning
  • Velkomstdrink ved ankomst
  • Skjenkebevilgning

Vilkår

Kupongen er gyldig for datoen:  Lørdag 13. August 2011

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet Èn gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk, men du kan kjøpe så mange du vil som gaver til venner

Maks antall kuponger: 12 stk for 13. august

Ombordstigning kl. 17. Møt opp i god tid. Kupongen registreres ved oppmøte

Når pirater reker rundt etter skattene sine er det best å seile sin egen sjø, med føttene rigget til dekket og bordet fullt av sjøens virkelige skatter. Atpåtil til musikk og underholdning! La stemningen og vinden ta tak i seilene med dagens Groupon: 60% rabatt på en 5 timers seiltur for to personer på Oslofjorden med den historiske seilskuten Legend, med rekebuffet + dessert inkludert. Verdi 1410 kr.

Seilskuten Legend har vært gjennom to verdenskriger, 40 års fartstid i Nordsjøen og den engelske kanal, samt 40 år langs den norske kyst. Legend er en verdig representant av vår maritime arv, sjøfartshistorie og kultur. På dekk er det plass til 100 personer, og ved dårlig vær benyttes bomtelt med sidevinduer. Salongen har plass til 45 spisende gjester, og fartøyet har skjenkebevilgning.

Med dagens deal vil du og en utkåret oppleve oslofjorden med den fantastiske seilskuten Legend. Nyt 5 timer på vannet med herlig rekebuffet samt jordbær med fløte til dessert. Dere vil bli underholdt med musikk etc. av den dyktige staben ombord. Skip ohoi!

Buffeten reker av skattejakt.Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement