180 kr istedenfor 1800 kr for 2 behandlinger hos Frogner InterCare Kiropraktor. Første konsultasjon hos kiropraktor med behandling og standard massasje. Oppfølgingstime med 40 minutter massasje og behandling. Du sparer utrolige 90%! Husk alltid å lese vilkår!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 1 800 90% kr 1 620
Gi som gave
723 kjøpt

Kort fortalt

  • 2 besøk hos kiropraktor:
  • Første konsultasjon hos kiropraktor /m behandling og standard massasje
  • Oppfølgingsbehandling m /40 minute massasje
  • De 2 besøkene inkluderer i tillegg:
  • Elektroterapi
  • Tørrnål-terapi
  • Elektro-nåler
  • Varme eller is-behandling

Vilkår

-Kupong er gyldig i 4 måneder

-Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

-Du kan benytte deg av tilbudet EN gang, dvs at du kan kjøpe EN kupong til eget bruk, men kjøp så mange du vil som gave til andre

-Booking: 95814663

Noen ganger går ting over all forventning. Er man heldig, slipper man å hale og dra for å få det som man vil. Andre ganger kan det være nettopp litt haling og draing som trengs for at man skal få det bedre. Gi kroppen en overhaling med dagens Groupon: Utrolige 90% avslag på behandlingspakke hos Frogner InterCare Kiropraktor! Verdi 1800 kr.

Massasje og første konsultasjon (klinisk vurdering) m/ behandling hos kiropraktor. Massasjen er velgjørende uansett om du har smerter ett spesifikt sted, eller om du bare vil gi kroppen litt pleie. Du får en kombinasjon av lindrende massasje og behandling av stive ledd og muskler. Kiropraktoren gir deg også en systematisk undersøkelse av ryggraden, ledd og muskler. Dine eventuelle problemområder vil bli kartlagt og det blir lagt en plan for videre behandling.

Oppfølgingsbehandling hos kiropraktor med lindrende og stressreduserende bevegelse av leddene i ryggraden og andre områder. Denne behandlingen minsker smerte og øker funksjonalitet. Også denne gangen får du nyte en velgjørende 40 minutter massasje!

Besøkene hos kiropraktor inkluderer også:

- Elektroterapi hvor musklene blir stimulert gjennom elektriske impulser som gjør at blodomløpet øker.

- Tørrnål-terapi som er en form for akupunktur som benytter nåler til å stimulere musklene, og som bidrar til en helbredende prosess i kroppen.

- Elektro-nåler

- Varme eller is-behandling

Vennligst kontakt Frogner InterCare Kiropraktor dersom du har noen spørsmål vedrørende behandlingen.

Ved hver behandling, vil du få en kombinasjon av behandlingsstrategier som passer best til din tilstand, utformet for å gi den en best mulig effektiv og komfortabel rekonvalesens, på kortest mulig tid. Hver kombinert behandlingstime varer mellom 20-30 minutter og består av en kombinasjon av muskelterapi, triggerpunkt terapi, varmebehandling, elektrisk stimulering, is hvis nødvendig, passiv uttøyning og, selvfølgelig, kiropraktisk behandling.Hva sier folk om InterCare Kiropraktor og Helsesenter?...

InterCare Kiropraktor og Helsesenter omtales på Anbefalt.no:


Det som er veldig bra hos InterCare Kiropraktor er at sammen med kiropraktor timen så får du også massasje og strøm behandling. Enkelte steder må man bestille massasje time ved siden av kiropraktor timen. Her er det inkludert. Ikke minst har de veldig bra service

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement