199 kr istedenfor 476 kr for 8 tapasretter for TO fra den lekre menyen hos Myrens Kjøkken! Velg og vrak fra den omfattende menyen med hele 58% rabatt! Kjøp og bruk så mange du vil!!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 476 58% kr 277
Gi som gave
882 kjøpt

Kort fortalt

  • 8 tapasretter for TO fritt etter deres valg fra tapasmenyen til Myrens Kjøkken
  • Velg mellom 14 lekre tapasretter, både kalde og varme
  • Få mye god mat til en uslåelig pris – og nyt maten inne i rolige, trivelige og trendy lokaler!
  • Inviter vennene dine med på en kulinarisk reise inn i tapasverden

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 3 måneder

Kjøp og bruk så mange kuponger du vil!!!

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

Velkommen til Myrens Kjøkken! Det første som møter deg er trendy, lyse og trivelige lokaler rett ned bakken fra Oskar Braatens plass, med Hotel Cæsar studio og den vakre Akerselva som nærmeste nabo. Og med dagens deal får du hele 8 lekre tapasretter for TO personer til en verdi av 476 kr for en uslåelig pris – betal kun 199 kr! Spis deg mett og god for en rimelig penge.

Myrens Kjøkken er et populært sted og det er ikke uten grunn at de har mange stamgjester. I tillegg til å være en velrenomert restaurant, er Myrens Kjøkken også et hyppig besøkt lunsj-sted.

Tapasrettene er nydelige, det finnes 14 forskjellige – både varme og kalde. Tapas er perfekt mat for en hyggelig stund med venner eller familie, man kan mikse og smake på de forskjellige rettene etter som hva man ønsker og liker. Måltidet blir som en kulinarisk reise og regne, med flere herlige forskjellige småretter kombinert til et fullkomment måltid.


Visste du at...

I Sevilla, Andalucías hovedstad, er å spise tapas en integrert del av hverdagslivet. Det går knapt en dag uten at befolkningen spiser tapas. Å spise tapas sammen tjener to funksjoner: å ta til seg næring og for å pleie vennskap.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.