210 kr istedenfor 425 kr for dagens 4-retter satt sammen av de herligste råvarer hos Vognmand Nilsen! Kjøp din Groupon idag og spar over 50% på neste restaurantbesøk!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 425 51% kr 215
Gi som gave
1 000+ kjøpt

Kort fortalt

  • Rålekker 4-retters middag hos den hjertevarme gourmetrestauranten Vognmand Nilsen
  • Du vil få servert "Ukens Meny" som er en meny satt sammen av de aller beste råvarene restauranten har å tilby til enhver tid!
  • Sikre deg din Groupon idag og opplev den kritikerroste maten

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 3 måneder

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

I lyse lekre lokaler midt i det nybygde området bak Det åpne teater finner du Vognmand Nilsen. Selv om lokalene er moderne og trendy, kan du hvile øynene mot rustikke detaljer og nostalgiske klenodier i form av fotografier, attester og store billedmotiver hvor enn du snur deg i restauranten. Lokalene oppleves som svært lukrative og iblandet gourmet mat med upåklagelig smak er dette et sted man tar seg selv i å beundre!

Menyen er fullpakket av herlige smaker, satt sammen av de beste ingredienser, toppet av presis kokkekunst – dette er ”fine dining” på sitt beste uten å fremstå som snobbete.

Hos Vognmand Nilsen er råvarene og kreativiteten i fokus, og det sies at den innovative menyen vil holde den hjertevarme restauranten i tét når det kommer til Gourmet-opplevelser i Oslo.

Med dagens Groupon får du en lekker 4-retters middag til en verdi av 425 kr for kun 210 kr kjøp flere Grouponer og ta med venner og familie og lag en helaften!

Bon Appettit!

Sagt om Vognmand Nilsen

"Et måltid hos Vognmand Nilsen glemmer man ikke med det første."

-Vibb.no, 13.03.09


"VGs utsendte og Følget gikk vitenskapelig til verks. En valgte tre retter fra menyen, den andre prøvde seg på husmannskosten. Hvem av dem som «vant»? Begge!"

-VG, 22.06.07


"Det ser ut som alle restauranter i Oslo serverer crème brûlée til dessert, men Vognmand Nilsen har sin egen vri; på siden kommer en salat med grapefrukt og appelsin, samt en mandarinsorbet."

-Dagens Næringsliv, 17.01.07


Visste du at...

Vognmand Nilsen het Simon Nilsen og jobbet som vognmann på Grønland på begynnelsen av forrige århundre. Han var forøvrig oldefar og bestefar til dagens to eiere

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement