Vask, klipp, farge og spakur hos fasjonable Olimb & Co, velg mellom 2 salonger! Idag: 1095 kr istedenfor 2995 kr -du sparer hele 63%! Lekker julegave!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 2 995 63% kr 1 900
Gi som gave
180 kjøpt

Kort fortalt

  • Vask, klipp, farge og spakur som vil gjøre deg til et nytt menneske!
  • Unn deg en virkelig lukrativ opplevelse, du kan velge mellom to salonger. Grünerløkka eller Sentrum
  • Opplev en trendy frisørsalong med dyktige frisører som er stødig med saksen og sørger for at du vil skinne som aldri før!

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig t.o.m 01.03.2011

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang, oppgi din kupongkode ved bestilling av time

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som en perfekt gave

Etablert  i 1996 midt i hjertet av Oslo, er Olimb & Co i spissen innen hårdesign. De tilbyr pleie av ypperste klasse både for damer og herrer, alt fra en trendy herreklipp til design-farge og hair extensions –Denne salongen kan hår! Her benytter de seg kun av de aller beste produktene som Redken, Sebastian og Sasoon. I tillegg har de det økologiske merket Davines grunnlagt i Italia i 1996 som har tatt frisørverdenen med storm. Davines er på samme måte som Olimb & Co svært opptatt av kvalitet, og utvikler produktene med nøye oppmerksomhet og respekt for miljøet gjennom bruk av naturlige ingredienser av særdeles høy kvalitet. Olimb & Co er arrangører av veldedighets arrangementet Mote med Mening som gikk av stabelen 5. Februar 2010 for 4. året på rad. Dette arrangementet er velkjent i hele bransjen, og trekker kjente og kjære givervillige fjes hvert år.

Med dagens stilige Groupon får du vask og klipp med tilhørende skjønn hårkur tilpasset deg og ditt behov fra kjente merker med herlig hodebunnsmassasje. Personlig næring for nettopp ditt hår –ren luksus! Et helt nytt utseende venter deg for kun 1095 kr!

Kommunikasjon med kunden er alltid første prioritet –fra første møte til det endelige resultat, her er Olimb & Co best i klassen. De lytter, lærer og gir deg råd før forvandlingen starter. De sørger for at din personlighet vises, og lar deg aldri gå misfornøyd ut av salongen.

Konsultasjonen er deres entré, sjamponering og Hårspa deres hovednummer  og hårklipp den store finalen –de blir alltid ropt inn igjen på scenen for et ekstranummer!

Dagens Groupon kan du bruke hos følgende avdelinger:

Olimb & Co Sentrum
Prinsensgate 22
0157 Oslo

22 42 08 95

OG

Olimb & Co Grünerløkka
Thorvald Meyersgate 46
0552 Oslo

21 01 12 80

 

Unn deg pur luksus i dag –Groupon verdsetter deg!
Sagt om Olimb & Co


"Jeg har vært hos Olimb for første gang, og jeg kan ikke si annet enn at jeg rett og slett er storførnøyd! Da jeg kom til salongen fikk jeg en kopp te og drikke, og ble tatt i mot av smilene ansatte. Jeg fikk møte hun som skulle klippe og style meg, og hun brukte god tid på å finne ut hva slags person jeg var og hvilken stil jeg hadde, slik at hun kunne klippe og style håret mitt på best mulig måte. Spesielt bra: At frisøren brukte god tid på meg som kunde for å finne ut nøyaktig hva som ville passe meg best."


-Vibb.noLignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement