75 kr istedenfor 181 kr for én billett til Øl og Matfestivalen i Kubaparken på Grünerløkka. Velg selv hvilken dag, fra 1-5 Juni. Du kan kjøpe så mange kuponger du vil!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 181 59% kr 106
Gi som gave
520 kjøpt

Kort fortalt

  • Inngang + foredrag
  • 4 smaksopplevelser/klipp med et utvalg av 3 øltyper på hvert klipp
  • Smaksopplevelser av øl, mat, whisky og alkoholfritt
  • Sentralt i Oslo

Vilkår

Kupongen er gyldig 2 - 5 Juni

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet så mange ganger du måtte ønske, dvs at du kan kjøpe så mange kuponger du vil, for eksempel som gaver til venner

Aldersgrense 18 år, med enkelte områder aldersgrense 20 år

Øl er mat, det er herved fastsatt. Det er til og med skapt en festival i dens ånd, med fokus på "Øl i mat, øl til mat". Det betyr at Stella, Kilkenny og munkholmen vil oversvømmes av murere, lagermedarbeidere og andre stoute tuborgere. Hvis du ikke finner frem, ringnes. Velkommen til dagens Groupon, med sin tørsteslukkende: 59% rabatt på 1 stk billett til Øl og Matfestivalen sentralt på Grünerløkka.

Øl & Matfestivalen arrangeres 1. – 5. juni i Kubaparken, en idyllisk park rett ved Akerselva og Vulkan, sentralt i Oslo på Grünerløkka. Det inkluderes 4 smaksopplevelser/klipp med et utvalg av 3 øltyper på hvert klipp. Klippene kan brukes på foredragene eller i et eget telt med et utvalg av øl per dag. De har åpent fra klokka 15:00 til 23:00 onsdag og fredag. Torsdag og lørdag har de åpent fra kl 13 til 23. Søndag 5. juni vil være lukket for bransjen.

OBS! Festivalen har 18-årsgrense. På enkelte deler har de 20-års aldersgrense, ettersom de har bevilgning for både øl og sprit.

De anbefaler å ta buss til arrangementet. Buss 34 og 54 går til Telthusbakken. Det er begrensede parkeringsmuligheter i tilknytning til parken. Øl- og matklubber kan ta kontakt med oss for bussparkering.

Egen nettside for festivalen: www.ologmat.no

Billetter hentes hos Fyrhuset Kuba. Kjøp så mange du vil!

Når man føler seg korka er det på tide med en opptrekker.Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement