449kr istedenfor 1000kr for gavekort på 2 valgfri hovedretter, 2 desserter og 4 enheter drikke - mat og drikke til TO personer - helaften på Onkel Donald. Spar utrolige 55%!

Gi som gave
190 kjøpt

Kort fortalt

Dette får du:

  • Valgfri hovedrett, dessert og 2 enheter drikke til to personer til prisen av én
  • En helaften på populære Onkel Donald til en rimelig penge
  • Nyt deilig mat og drikke med en perfekt atmosfære i nyoppusset og trendy lokaler i hjertet av Oslo Sentrum

Vilkår

Vilkår:

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig 17.09.2010-17.11.2010

Bordbestilling nødvendig - vennligst ring 23 35 63 10 eller skriv til bestilling@onkeldonald.no

Én kupong per person

Onkelen fra Amerika...

Onkel Donald er onkelen fra Amerika som kom hjem for å realisere en drøm – drømmen om det ultimate utestedet, hvor alle skulle finne noe som passet dem og alle skulle føle seg velkommen. Onkel Donald har klart å realisere denne drømmen, og presenterer med glede deres nyoppussede og trendy lokaler i sentrum av Oslo til Groupons brukere. Opplev kombinert kafé-, restaurant- og nattklubb-drift og en helaften for TO personer med 55% rabatt med dagens deal!


Deilig mat og drikke til under halv pris

Velg fritt fra menyen hovedretter som: "Grillet entrecôte"; med estragon smør, sesongens grønnsaker og pommes bistro, "Honningglasert baby back ribs"; med hjemmelaget potetsalat, bbq glase og coleslaw spør etter kokkens anbefaling!

 

Craig er en velkjent forkjemper når det kommer til gode smaker og kvalitetssmat . Onkel Donald har i mange år vært et av Oslos mest populære steder. De har nå slått seg sammen, med mål om å bringe ekte amerikansk mat til Oslo. De har skaffet seg en stor kullgrill på kjøkkenet og en vedfyrt barbecue-smoker. Menyen består av grillet kjøtt og fisk. Og for første gang i Norge : ekte amerikansk barbecue. I tillegg er det meksikanske spesialiteter, litt Cajun- og Creole-mat, burgerne som alle har ventet på og mye mer. De har heller ikke glemt å ta med klassiske amerikanske desserter som Pecan Pie og dagens Cobbler laget med sesongens frukt og bær. Alt er hjemmelaget, akkurat som maten Craig har vokst opp med hjemme i Oklahoma.

 

De har også jobbet tett med en håndfull leverandører for å kunne benytte seg av de beste råvarene, helt frie for snarveier. Et eksempel er burgerne som lages med egenkomponert blanding av storfekjøtt. Brødet er nybakt, baconet er tørrsaltet som i gamle dager, det hele toppes med herlig Farmhouse Mature Cheddar fra North Downs Dairy.

 

Deretter velger du mellom desserter som "Sjokoladefondant med vaniljeis", "Crème brûlée med jordbær sorbet" eller "Amerikansk ostekake med bringebærcoulis og friske bær".

 

Til slutt velger hver person hele 2 enheter med drikke. Onkel Donald har en av Oslos beste barer ... trenger vi si mer? :)

Craig Whitson til Onkel Donald

Opplev det virkelige amerikanske kjøkken med Craig Whitson fra Oklahoma, to ganger sølvvinner i Barbecue-WM og en kompromissløs forkjemper for home-made quality! Han har spist "amerikansk" mat over hele Norge og har sjelden fått noe som i det hele tatt ligner den genuine amerikanske maten. Derfor har han hatt turen til Onkel Donald for å lage amerikansk mat slik den burde være!
Denne verdikupongen kan du kjøpe eksklusivt bare idag, og du kan benytte den når du vil hos Onkel Donald i perioden 17.09.2010-17.11.2010! Kos dere!

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.