450 kr for Mario Badescu luksus-bli-ny-pakke: Hudanalyse, Rens, Peeling, Maske, Ansiktskrem, Øyekrem, Farging av vipper og bryn med avsluttende nakke og skuldermassasje. Bli ny til julebordet, eller gi bort en fantastisk julegave! Verdi: 1250 kr -Spar hele 64%!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 1 250 64% kr 800
Gi som gave
332 kjøpt

Kort fortalt

  • Mario Badescu luksus-bli-ny-pakke: Hudanalyse, Rens, Peeling, Maske, Ansiktskrem, Øyekrem, Farging av vipper og bryn med avsluttende nakke og skuldermassasje
  • Bli kjent med dette fantastiske hudpleie-merket som alle kjendisene sverger til
  • Dette er en luksuriøs behandling som varer i ca. 1 time hos den lekre salongen Ormaz Hair and Beauty midt på Majorstuen

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 6 måneder

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

I dag har Ormaz Hair & Beauty slått seg sammen med Groupon, og igjen satt sammen et uimotståelig tilbud! En hel time med ren velvære og fornyende effekt! Behandlingen starter med en hudanalyse for å sørge for at nettopp din behandling passer deg perfekt. Påfølgende rens og peeling, med forsterkende ansiktsmaske gjerne med lifting effekt. Øyepartiet får også sin bli-ny pakke med farging av vipper og bryn samt avsluttende krem tilpasset det sarte partiet rundt øynene dine. De profesjonelle damene hos Ormaz Hair and Beauty vet at de ikke kunne sendt deg ut av salongen før de hadde sørget for at nakke og skuldre er perfekt avslappet, og gir deg derfor en nydelig massasje av dette partiet –for å forsegle den perfekte opplevelsen! Skulle du falle pladask for noen av produktene som benyttes i behandlingen, ja da får du 20% på alle Mario Badescu produkter salongen har å tilby.

Ormaz Hair & Beauty har flyttet til nyoppussede, delikate lokaler midt i hjertet av Majorstukrysset etter 16 år i Oslo sentrum. Deres frisørteam består av Junior Stylister og Stylister samt en Art Director med over 25 års erfaring i faget.

Signaturbehandlinger for de mer kresne utføres av deres spesialiserte Fargekonsulent og en dyktig Brynstylist som former dine bryn med sjelden kompetanse og opplæring fra utlandet.

Ormaz har også en egen hudpleieklinikk, og er den første i Norge som har begynt med New York-merket Mario Badescu – kjendisenes favoritt i USA over flere tiår! Ormaz er et helhetlig skjønnhetskonsept, herav tilbys også negldesign, Botox og Restylane, voksing/brasiliansk voksing, massasje, m.m.

Signaturbehandlinger for de mer kresne utføres av deres spesialiserte Fargekonsulent og en dyktig Brynstylist som former dine bryn med sjelden kompetanse og opplæring fra utlandet.

Mario Badescu markedsfører seg aldri, men er likevel blitt en bestselger i over 40 land i over 40 år. Dette takket være kjente kunder som sverger til merket, uten å få betalt for det! For å nevne noen er Jennifer Aniston, Hillary Swank, Kate Moss, Oprah, P. Diddy, Eva Longoria, Antonio Banderas og Jennifer Love Hewitt.

Mario Badescu er svært kjent for sitt bestselgende acne serum og kviseprodukter. Det finnes 200 ulike serum, ansiktsmasker og fuktighetskremer for de med helt spesifikke hudproblemer. Snakk derfor med Angelina – deres dyktige hudpleier – for å finne riktig produkt til din hud!

Har du rød/senitiv eller tørr hud i vinter har salongen et eget ”redness kit” for deg. De har også komplette acne kits med alt det du måtte trenge av masker, serum, rens og tørkekrem samt drying lotion som tar knekken på kvisene en gang for alle! Produktene ligger i prisklassen kr. 200-350.

Høst- og vinterværet er en påkjenning for huden; Mario Badescu tilbyr alt fra forebyggende produkter til de med hudproblemer hva angår sensitiv hud og acne problemer. La deres dyktige hudpleiere veilede deg, slik at du får tatt vare på din vakre hud! 

Kjøp din Groupon i dag, og sikre deg eller noen du er glad i en skikkelig luksus-opplevelse. Dette er den ultimate julegaven!


Visste du at...

En «ideell skjønnhet» er en person som blir beundret eller har et vesen eller karaktertrekk som innenfor en bestemt kultur blir betraktet som vakkert. Et antall historiske enkeltpersoner har blitt skjønnhetsikoner, eksempelvis kvinner som dronning Kleopatra, Helena fra Troja, Bar Refaeli og Marilyn Monroe.


Denne verdikupongen kan du kjøpe eksklusivt bare idag, og du kan benytte den når du vil hos Ormaz Hair and Beauty innen de neste 6 månedene. Kjøp gjerne flere kuponger – du kan gi kupongene som gave til venner og familie!

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement