2690 kr istedenfor 8990 kr for full hairextensions med det beste håret på markedet hos Ruhs.  Du får ekte Remy hår med lengde opptil 55 cm og sparer 70%!

Gi som gave
151 kjøpt

Kort fortalt

 • Full hair extensions
 • Ekte Remy hår
 • Opptil 55 cm lengde
 • Ny og skånsom teknologi som ikke skader ditt naturlige hår
 • Få et perfekt og vakkert hår

Vilkår

 • Kupong er gyldig i 12 måneder
 • Kun 300 kuponger tilgjengelig!
 • Timebestilling på tlf: 23283877 fra fredag 2.september
 • Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes
 • Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet en gang
 • Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave
 • Det sies at diamanter er en jentes beste venner. Sannheten er at den største drømmen, det beste tilbehøret, og derfor også den aller beste vennen en jente kan få, er perfekte, lange og vakre lokker. I dag kan drømmen bli sann med Dagens Groupon som sender deg eller ei vakker jente du vil overraske til Ruhs lekre salong på Majorstuen for å bli bli en dronning med langt hår. Du sparer 70%!

  Hos Ruhs vil de erfarne frisørene sørge for at du får påsatt opptil 55 cm lange Remy- lokker, som lekkert vil slynge seg nedover ryggen, og få enhver forbipasserende til å måpe av misunnelse! 

  Hair Talk extensions er et revolusjonerende nytt hair extension system som dramatisk forandrer prosessen med å sette på extensions slik vi kjenner til i dag. Konseptet ble innført i Norge av Erik Ruhs Jr i 2007 og er utviklet av Gunter Alex som har over 30 års erfaring med ulike hårforlengelse systemer. Det tar ca 30 minutter å sette på en full Hair Talk extension. Hair Talk er raskt, enkelt og genialt.

  Systemet består av 100 % ekte Remy hår, som er montert på ultratynne fine selvklebende strips, som limes direkte på ditt eget hår. Alt håret er ferdiglagd i tresser, klare til bruk. Det kreves ingen spesielle verktøy eller avanserte apparater. Ingen individuelle knuter/fester eller varme som kan skade håret eller skape unødig slitasje. Metoden er skånsom nok til at den kan brukes selv til det aller tynneste, fineste hår. Håret kan brukes flere ganger, og du kan ta det av og på så mye du vil uten å skade ditt eget hår. Hair Talk er ikke likt andre "teip" systemer på markedet. Dette må sees!

  Etter ca 6-8 uker anbefales det at du drar tilbake til salongen hvor de vil ta det av, vaske og pleie det før de setter det på igjen. På denne måten sikrer du at du til enhver tid vil ha en perfekt frisyre med fantastisk glans! Prisen for denne tjenesten er 1500 kr per gang du setter opp. 

  Rapunzel's got nothin' on you!  Lignende dealer fra samme partner
  Flere dealer i denne kategorien
  Flere dealer i denne byen
  Flere dealer i Norge
  Lignende dealer fra samme partner
  Flere dealer i denne kategorien
  Flere dealer i denne byen
  Flere dealer i Norge

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement