Spar 8040 kr med 73% rabatt på opptil 10 Cavi-Lipo fettfjerning behandlinger fra TotalCare. Det er helt opp til deg å velge hva som passer deg og din kropp best. En Groupon per person, men kjøp så mange du vil til venner og kjente! Husk alltid å lese vilkår!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 5 500 70% kr 3 850
Gi som gave
182 kjøpt

Kort fortalt

  • Behandlinger med Cavi-Lipo, fettfjerning uten kirurgi
  • Velg mellom 2 alternativer:
  • Alt. 1: 5 behandlinger med Cavi-Lipo, fettfjerning uten kirurgi, 70% rabatt, 1650 istedenfor 5500
  • Alt. 2: 10 behandlinger med Cavi-Lipo, fettfjerning uten kirurgi, 73% rabatt, 2960 kr istedenfor 11 000!!

Vilkår

-En Groupon per person, kjøp så mange du vil til venner og kjente.

-Gyldig i 6 måneder.

-OBS! For best resultat bør du stille fastende til behandling og drikke mye vann i forkant

-Kun 170 kuponger tilgjengelig på alt. 1

-Kun 30 kuponger tilgjengelig på alt. 2

Det var en tid da Bohemen seiret; hadde det ikke vært fett sa Kar’n til kona om det var Zevs som var den største guden? Opp, Opp, Opp, skrek forskeren! Ned, ned, ned, klang frekvensen mens kirurgen gikk amok uten å kirurgere. Lekebilen tasslet bortover veien og fikk øye på dette fenomenet. Kort sagt endte Chrysler opp som en Peel P-50. Ikke kast deg i bilen på vei til kirurgen du forguder, før du har kjøpt dagens Groupon, opp til 73% rabatt på Fettfjerning UTEN kirurgi.

Spar opptil 8040 på Cavi-Lipo, fettfjerning uten kirurgi. Velg mellom 5 eller 10 behandlinger med opp til 73% rabatt. Den perfekte Groupon for å bekjempe julleribben.

Cavi-Lipo fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Cavi-Lipo er et av de mest avanserte og effektive ultralydsystemene for fettreduserende behandlinger. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å fjerne cellulitter og har en oppstrammende effekt på kroppen. Systemet virker på alt underhudsfett og hele kroppen kan behandles på en sikker og rask måte.

Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 kHz, og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Behandlingen er helt smertefri og vil normalt kunne fjerne mellom 400 -800 gram fett per 20 minutters behandling.

Med dagens Groupon kan du velge mellom to alternativer med opp til fantastiske 73% rabatt! :

Alternativ 1: 5 behandlinger med Cavi-Lipo, fettfjerning uten kirurgi, 70% rabatt, 1650 istedenfor 5500

Alternativ 2: 10 behandlinger med Cavi-Lipo, fettfjerning uten kirurgi, 73% rabatt, 2960 istedenfor 11 000!!

Totalcare er et konglomerat av diverse forretningsforetak som spenner fra helserelaterte ting, til reparasjoner, undervisning og salg av diverse produkter. Paraplyorganisasjonen har eksistert siden april 2007, og er under stadig utvikling. Hovedfokuset er dog innefor helse og velvære.

Inngang fra Markveien, Totalcare holder til i samme bygg som Paulus sykehjem

 

Mitt skip er lastet med FETT.....

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement