39 kr for lunsj hos Choco boco. Du får en valgfri sandwich og friskpresset juice eller valgfri kaffedrikk (verdi opptil 105 kr). !

Gi som gave
281 kjøpt

Kort fortalt

  • Valgfri sandwich
  • Juice eller kaffe
  • Lunsj i moderne lokaler

Vilkår

Kupongen gjelder for lunsj alle dager kl.11-15

Kupong er gyldig i 5 måneder

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet EN gang, dvs at du kan kjøpe EN kupong til eget bruk

Når man blir sulten, så er det fordi de små tussene som bor i magen ikke har nok ved til bålet sitt, og fordi man er sulten. Fyr opp med dagens Groupon: 63% rabatt på valgfri sandwich-lunsj med valgfri juice eller kaffe hos Choco boco!

Inkludert i din lunsj finner du:

Sandwich - velg mellom:

Tunfisksalat

Ost og skinke

Kyllingsalat

eller Mozzarella og bacon

Og drikke:

Velg mellom ferskpresset juice eller flere forskjellige typer kaffe.

På Choco Boco serveres fristende kaffedrikker, te og sjokolade i et moderne og hyggelig miljø. Mat og drikke kun laget av ferske og friske råvarer av ypperste kvalitet.

På hjemmesiden finner du (oppskrifter) på godbiter som brownies og gulrotkake anbefalt av Choco boco, om du skulle være av den bakelystne typen.

Det er vanlig å bli tussete uten mat.Hva sier folk om Choco boco?...

Choco boco har 74 sultne lunsjgjester på Facebook og får terningkast 4 på Vibb.no. Ikke alle er fornøyde med prisene, men med din Groupon bør ikke dette være noe problem!


En sjokoladebrun kafe med fantastisk kaffe. Dette er stedet å ta med en venn for å prate litt, det er nemlig lite eller ingen musikk i det hele tatt (noe jeg synes er et stort pluss når jeg er sliten). Det blir allikevel ikke så lytt at naboen hører alt du sier. Ima


Dette er stedet hvor man kan sette seg ned med en venn eller være alene, kose seg med en bok og slappe av. Hvordan man liker moccaen er en subjektiv mening, men å måtte betale 4,- ekstra for litt mer sjokolade gjør at prisen kommer opp mot 50,- Uakseptabelt ! Helene

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement