199 kr istedenfor 650 kr for 60 minutter med vidunderlig Aromamassasje hos SPAgetti på Hinna. Du slapper av og blir behandlet med velgjørende oljer. Kun 300 kuponger tilgjengelig!

Verdi Rabatt Du sparer
kr 650 69% kr 451
Gi som gave
298 kjøpt

Kort fortalt

  • Aromamassasje
  • 60 minutter behandling
  • Velgjørende oljer

Vilkår

Kupong er gyldig i 8 måneder

Kun 300 kuponger tilgjengelig!

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet én gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk

Har man ved et feilgrep har plassert sjokopålegget eller honningen i fryseren, må man ta konsekvensen av tabben og hanskes med mye stivhet og motstand når neste brødmåltid skal inntas. Enda verre er det når man har neglisjert kroppen og et slikt uhell går utover en selv. Sørg for en dose egenpleie og bli like myk som smørevillig aroma med dagens Groupon: 69% rabatt på Aromamassasje hos SPAgetti!

Slapp av og kos deg med en hel times deilig og velgjørende Aromamassasje. Denne typen massasje skiller seg fra Klassisk massasje ved at det benyttes aromaoljer som er tilpasset din kropp. Behandlingen etterlater deg med en avslappet følelse i kroppen.

Den felles og grunnleggende filosofien for all massasje, er at behandlingen er helsefremmende ved at den øker blodsirkulasjonen og har en avspennende effekt på kroppen. I tillegg er massasje behagelig og gir dermed hodet så vel som kroppen en sjanse til å slappe av og hvile seg.

SPAgetti tilbyr veiledning, tips og råd om hode-, hår- , hud- og kroppspleie og kan skreddersy dine SPA-behandlinger. Salongen benytter store og anerkjente produkter som : DN skin care Maria Åkeberg (økologisk hudpleie), i.d. bare minerals Make up , Beaute Pacifique , Aroma derm , Tigi , Bed head, Ref , Renati, So Cap , O.P.I, Nisim, American Crew, Solglo, Calgel og Bio Energiser og Hair talk Extensions.

Du finner salongen i Boganesveien 2 på Hinna.


Visste du at…?

Begrepet ”aromaterapi” ble først brukt av Maurice Rene Gattefosse, en fransk kjemiker som i dag regnes som Aromaterapiens far.Hva sier folk om SPAgetti?...

SPAgetti får full pott med terningkast 6 fra Kjetil på Vibb.no. Han var ikke helt fornøyd med prisnivået, men dette blir nok ikke et problem med din Groupon!


Vet ikke lenger om denne fremdeles lever, har ikke vært der på en stund, men har alikevel såpass gode frisyrer fra dette stedet at det er verdt en annmeldelse. Dette er et SPA (SPAgetti...), de har hudpleie, og andre "sånne spagreier" men jeg har bare klippet meg her og kan bare skrive om det. Til gjenngjeld holder en av norges beste frisører til her, Hege, og hun har bare knuseroen på å gjøre frisyren din til den beste i byen! Spar opp litt penger og ta turen. Spesielt bra: høyt nivå Spesielt dårlig: pris deretter. Kjetil

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement