299 kr istedenfor 750 kr for En hel time med vidunderlig Hot Stone Massasje hos lekre Kropp og sjel Aromaterapi! Kupong gyldig i 9 mnd! Spar hele 60%!

Gi som gave
151 kjøpt

Kort fortalt

  • Nyt en himmelsk behandling som passer for alle, menn og kvinner i alle aldre!
  • La de erfarne terapuetene ta vare på deg og sørge for at du glemmer verden rundt med nydelig massasje
  • Kjenn hvordan spenninger og stress slipper minutt for minutt, og gå ut av salongen med ny energi og avslappet mine

Vilkår

Din kupong sendes til deg kort etter at dealen avsluttes

Kupong er gyldig i 9 måneder

Én kupong per person, dette innebærer at DU kun kan benytte deg av tilbudet én gang

Kjøp gjerne flere kuponger og gi bort som gave

Steiner har alltid hjulpet oss mennesker å komme gjennom harde tider –Når de ble hamret mot nøtter og strutse egg hjalp de tidlige Homo Sapiens å avverge sult, når de ble stablet oppå hverandre kunne de holde Moder Naturs hissige krefter ute samt en pålitelig base for ethvert hjem, når kastet mot et vindu høyt der oppe kunne de tilkalle oppmerksomheten til en potensiell partner. I dag derimot har den ydmyke stein funnet sitt kall som viktig komponent i en nydelig Hot Stone Massasje. Naturens mest slitesterke mineral har aldri vært brukt mer fornuftig, og det er nok langt mer behagelig for steinen også!

Med dagens Groupon får du en hel time med kombinert velvære av tradisjonell massasje og bruk av glatte oppvarmede steiner som brukes som en forlengelse av terapeutens armer. Det høres utrolig ut, men disse steinene er svært effektive for å løse opp stress og knuter i en sliten kropp. De er også med på å varme opp muskler og balanserer nervesystemet som ingen annen behandling klarer! Med helbredede skuldre og nakke vil du føle deg som et nytt menneske, og vil kunne ta fatt på enhver utfordring i det moderne liv.

Kjøp dagens Groupon og nyt en herlig time med fantastisk behandling, har du ikke prøvd dette før er dette en unik mulighet til å oppdage en helt ny ut-a-dæ-sjæl-opplevelse!


Visste du at...

Ifølge den kinesiske mytologi var det keiserinnen Leizu som ca 2700 f.Kr. oppdaget silken og oppfant silkevevkunsten. Dette rimer ikke med arkeologiske funn, som viser silkevev flere hundre år tidligere. Men silken var i en lang tid forbeholdt keiseren. Med tiden spredte bruken av silke seg både geografisk og sosialt til andre samfunnsklasser i Kina og senere også til andre deler av Asia.

Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement