275 kr istedenfor 790 kr for ca. 60 minutters fotpleie, fotbad, lett fotmassasje m.m. på Nidaros Fotterapi Klinikk. Velg mellom klinikken på Risvollan eller Rosenborg.

Gi som gave
372 kjøpt

Kort fortalt

  • 60 minutters fotpleie
  • Klipping av negler
  • Filing av hard hud
  • Fotbad
  • Lett fotmassasje
  • Shellac på neglene

Vilkår

Kupongen er gyldig i 4 måneder

Du finner kupongen på "Min Konto" på Groupon.no ETTER at dealen stenges ved midnatt

Du kan benytte deg av tilbudet Èn gang, dvs at DU kan kjøpe EN kupong til eget bruk, men du kan kjøpe så mange du vil som gaver til venner

Maks antall kuponger: 400 stk

OBS! To forskjellige telefonnr. ved bestilling: 99587008 (Rosenborg) eller 99403512 (Risvollan)

Leddtesting er ikke så lattermildt som det høres ut, det er faktisk enkelt å få kalde føtter. Før i tiden var fotklinikking en egen sport men i disse dager gjelder det å forbygge hodeløs takling av fotproblemer. Fotpleier å ønske seg massasje, og dagens Groupon sparker ikke fra: 65% rabatt på fotpleie m/ klipping av negler, filing av hard hud, fotbad, lett fotmassasje samt Shellac behandling på neglene.

En fotterapeuts viktigste arbeidsoppgave er å forebygge og behandle fotrelaterte problemer. Fotterapeuter er autorisert helsepersonell som utover å tilby tradisjonell fotpleie vil kunne hjelpe deg å iverksette tiltak som kan korrigere og redusere et fotproblem. Terapeutene samarbeider med leger og ortopeder for å vurdere problemer eller effekten av allerede igangsatt terapi.

Nidaros fotterapiklinikks to autoriserte fotterapauter, Britt Kjønstad Asp og Berit Munkebye Karlsen kan hjelpe deg med følgende:

Behandling og forebygging av fotproblemer

Rådgivning og veiledning om riktig bruk av sko og såler

Leddtesting

Behandling av vorter

Forebygging av sår og plager ved diabetesføtter

Korrigering og sliping av negler

Habilitering og rehabilitering

Individuell tilpasning av avlastninger og såler

Spesialkompetanse på barneføtter

Shellac er det mest revolusjonerende produktet som noen gang er lansert av CND og bransjen har ikke fått presentert et slik innovativt og nytenkende produkt tidligere. CND startet for fem år siden med et mål for øye, å skape et produkt som tar de beste egenskapene fra neglelakk og gelè for så å kombinere det i et produkt.

Nidaros Fotterapi Klinikk har to avdelinger: Rosenborg: Stadsingeniør Dahls Gate 5, 7036 Trondheim og Risvollan Senter: Ingeborg Aas vei 2, 7036 Trondheim. Tilbudet gjelder begge avdelinger.

Terapeutisk behandling er ikke bare shopping.Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge
Lignende dealer fra samme partner
Flere dealer i denne kategorien
Flere dealer i denne byen
Flere dealer i Norge

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement